(W)HO-HO


GISSA VILKA

Rätt svar får 10.000 spänn och en feting länk!


K-TEST/LÄXA/JOBB?/HOCKEY

Morgon tog en rivstart med konditionstest. Lite läskigt faktiskt att delarna av kroppen jag har träningsvärk i (okej, vem försöker jag lura. HELA kroppen alltså) domnade bort då jag sprang sista varvet. Men hyfsat bra gick det ändå! Har kommit hem ganska nyligt, såg ju på linn och emmas träning och gjorde en ledarobservation. Fick massa papper av deras tränare, lite småsugen att börja faktiskt;) men lär dock inte hända. Min kära syster använder ju faktiskt min klubba...

På väg hem ringde Lisse och frågade om jag ville jobba åt henne på söndag! Förmodligen! Nervöst? Aa! Måste ba fixa en våtdräkt. Säxy!

FRÅGA: NÅGON SOM ÄR SUGEN PÅ SE HOCKEY LÖRDAG?

i förrgår tror jag....

22.05 29-09-10

Mallis har också blivit biff efter dagens träning
Men nog om träning. För nu är sminket borta och jag tänker krypa ner i min säng och plugga lite engelska medan jag inväntar idolfortsättningen. Kanske drömmer jag om min skilsmässa inatt..

Säger god natt med den här låten. Klick


''till minne av apans kärlek''

Hej Allá! Till mitt försvar ang. rubriken kan jag berätta att jag hade en VÄLDIGT verklighetstrogen dröm inatt. Jag skulle gifta mig. Och min blivande man stack iväg och tatuerade in det där väldigt ljust under ögonen över näsan. Jag skrev på facebook och tänkte ''det är säkert många som kommer kommentera om vårat bröllop''.. Ja, resten behöver ni inte veta.
Har träningsvärk som heter Duga i hela kroppen efter S.P.Y.C (=Styrka.Pilates.Yoga.Core) i förrgår och dagens Body pump. Känns som att jag går omkring med typ två sexpack öl fastknytta på framsida lår nu för dom är så spända. Aja, antar att ni ville veta det. Perfekt tajming till morgondagens konditionstest (?) på skolan också.

Är astrött och less på att komma hem vid halv 7 trots att jag bara gjort det igår och idag. Men morgondagen ser likadan ut eftersom pedagogikläxan säger åt oss att spana på en ledare. I mitt fall ska jag kolla på innebandyträning.


TALANG/IDOL


Åh vad jag var förälskad i Sebastian Krantz på den forna tiden. Men nu är han ju totalt förändrad. På ett dåligt sätt. Usch.

Duktig här. Dålig i TV. Spola sminket please gölle.

WEDDING BELLS ARE RINGING



VET NI! Gud måste ha sett ner på mig och insett att jag behövt lite lycka. För det första är jag på sista frågan på pedagogiken. Men det bästa jag nyss fått höra är helt underbart!
TILL VÅREN SKA JAG FÅ GÅ PÅ BRÖLLOP♥♥♥♥
(Vilket är ett under i sig eftersom jag gått på fler begravningar än bröllop i mitt liv.)


The friskvardscard

MÄTT! OCCCCH mina damer och herrar, denna dag har blivit bättre och bättre! Fick just höra att mitt Friskvårdskort blivit uppgraderat till ett halvårskort och det i grevens tid eftersom jag bara har/hade 3 klipp kvar! tack tack tack tack tack♥!

smal

Åhå. En kebasandwich på väg hem! Allt börjar se ljusare ut!

give me food

håller på att spy av hunger! vad göra???

ARG ARG ARG

Helvete vilken dag det har varit! enda positiva är att jag och Andrée gjorde bort vårat samtalgrej!  Blivit utskälld av en tant i bil:

(Ett gäng från klassen cyklar vid ske-kraft.
Är rött för oss, men även för bilarna. Vi cyklar över.
Halvvägs över blir det grönt för bilarna.
En tant som ser ut som en gubbe lägger sig på tutan i ca 10 min.
Kör sedan efter oss och tvärnitar på motorvägen.
Vi cyklar förbi henne.
Hon tar en annan väg och kommer ikapp oss.
Stannar och säger
''Är det sådär ni ska köra då ni fått körkort också?!''
Jag blir pissed och säger
''Men du stannade ju på en motorväg.'')

Annars har vi cyklat runt i skogen på någon bana och o-r-i-e-n-t-e-r-a-t i ca 1,5 h, hittat 8/10 kontroller. Efter det cyklar jag mot Älvsbacka. Inser att jag inte förstår hur man cyklar vid ombyggnaderna. Följer en gubbe. Vägen slutar i ett stup. vänder. Cyklar till E. Ingen där. och så massa skit. Är hungrig som ett as och kokande som en vulkan!
Jag har annat viktigare för mig att göra än att vänta i 1000 år. Kör hem, blir omkörd av 2 bilar vid smala vägen mot Maxi. Blir sugen på att bli överkörd å att bilisterna lär sig! dom kan ju inte ens blinka biljävlarna!

Nu pedagogik! Last day

ensam mami

Har gjort framsteg med hemuppgiften i pedagogiskt och dessutom gjort bort nästan all engelska. Känns otroligt skönt! Firar med vindruvor till ensam mamma söker!

Ha en bra söndag gott folk. Imorgon är det tillbaka till standardrutinerna

slut på fotboll!


Vinst i sista matchen med 5-0 mot Bureå! Starkt jobbat tjejer! Plus snigga på bild hihi.
Sabrins bild btw.

Nu: arbete om de pedagogiska teorierna.... plus matte.... fast lär inte hända. (ENSAM MAMMA SÖKER♥)
Imorgon: Skola, hämta cykel hos E, cykelorientering på frilufts (wey), lämna cykel, mopedus hem.

,


miss u
and you and you and you


INTRESSANT FAKTA

Mina fötter har typ krympt. Nu vandrar jag omkring i strl. 38 istället för 39.
Antingen är det ett mirakel. Eller så har dom blivit tuktade av mina alldeles förskräckligt osköna vita fejk converse. På tal om dom. När jag satt och pillade mig mellan tårna för 5 minuter sedan insåg jag att jag fått två blånaglar. På vänstra pektån och på högra fuck you tån.



2x 2 gånger kvartersgården♥

FOTBOLL. SLUT. VED+RIS=Felle. PIC

Just det. Säsongens sista match med A-laget är avklarad. =0-1 mot Mariehem= helt klart godkänt! Men vi hade lika gärna kunnat vinna. Efter matchen duschade vi och sedan åt vi potatissallad, rostbiff, bröd och briéost och lekte lek (som jag, Erica, Vera och Lars vann! såklart....) Tog farväl av Vera som flyttar till storstockholm. Kändes trist faktiskt! Hon é fin hon.

Hjälpte pappa imorse med det jag är proffs på= dra ris och lasta och stapla ved! Blev ett par timmars jobb. Men det sjuka är att jag har börjat tycka det är mysigt att stapla ved... arbetsskadad. För ni minns väl våran gigantiska vedstapling från i somras?!



Skulle fota mina skor. Systemen fick slut batteri. Ägd. Skulle fota träden. Fick bli med digitala. Blev rätt fint ändå. Blev ego.

DETTA HÄNDE IGÅRKVÄLL EFTER STADSBESÖK1



PLUS EMMA E

Hey, I put some new shoes on and suddenly everything is right

5 stycken i vårat kompisgäng köpte nya skor igår. Själv köpte jag dessa.


Kostar vanligtvis 995:- (aaaaaosch)
Men jag fick 20% plus 50 kr som jag lyckades fånga i presentkortsregnet =749:- (aaaaj)


På tal om presentkortsregnet så snodde en tjej mitt headset i den galna yran då det tydligen slets av. Eller ja, undre delen. Så om någon har en del till sony ericsson över så vet ni vad ni ska göra. Ps. 300 spänn känns tungt.


Nu ska jag duscha (usch va äckli jag är)

Gillar att vi bönder har sovmorgon från NK Bn imorgon medan stadsisarna labbar.
10.10 börjar vi istället! När är det bussen går då??... halv 10 va? Jo det är nog så. Får väl skicka ett sms till någon random om mina hjärnceller inte vaknat till liv innan det är sängdags.

Är så glad över att jag kan lämna in textkommunikationen redan imorgon. Mindre glá över all engelska vi har. Och pedagogiken (som jag nu skrivit ca 7 rader på. Vi ska jobba ca 5 h. Gills det om man sitter på FB 4 av dom timmarna?). Påminde just mig själv om att vi har matte imorgon. Jag ligger efter lite. Och jag orkar inte jobba hemma. Eller okej, jag fattar inget. Och ingen i min familj är mattesnille. PL istället för PT sökes!

Kommentera era bajsar. God natt

TRÄNINGEN

Fick prata med två tränare idag. Kändes precis som då man gjort något fel och läraren kommer och vill prata med en. Varför kan bara inte jag få sluta om jag vill? Istället för dom 0 matcher jag hoppades och trodde på i helgen blir det 2 av 3. 14.00 IP lördag med Dam. 11.00 Spf söndag F17. Det jag fick ut av samtalet var en massa skuldkänslor och tårar i ögonen. Men det som kändes bra var att jag skällde på tränarn!
Efter träningen joggade jag till Josse med bagen dunkande i ryggen, hämtade min cykel och cyklade hem.

Rebban gillade inte bilderna på henne, så bildem ovan får vara tillfällig header!

Den här har jag hämtat ut från posten idag. Kommer bäras med strumpbyxor och cykelbyxor först och främst.
Gillar den skarpt (trots att den avslöjar mitt ass)


Det är ju en början iaf....


musiq


Volbeat- Fallen

Itchy Daze- Monster

Plan Three- Brush it off

Avenged Sevenfold- Nightmare

See me falling, yeah down and lonely. Are the angles on their way, I'm in the dirt. Hear me screaming, see me bleeding. Cause the days no more the same without you.

Hoppas Rebben inte kommer mörda mig för denna design.
Isf vill jag passa på att hälsa till......
Aja, blir ju (förhoppningsvis) ingen långvarig design så denna får duga. Ett plus är att vi kan ha asstora bilder nu!

NU TILL DEN GLADA NYHETEN!!!!!! (som många redan vet om)
JAG SKA GÅ SERVITRISKURS PÅ VEGAS!!!! Det är tillsammans med en restaurang från Piteå. Och vi som blivit utvalda kommer användas som extrajobbare!!! Och även om det inte blir så mycket jobb så är det ju en grym merit att ha på CV:t!

DESIGN

ska passa på att ändra lite design nu då jag har tid. Jag och Rebben har dock inte varit med varandra sen sist= ingen ny bild. Under tiden kan ni fundera på vad man kan laga för middag med broccoli och den där andra grönsaken som jag inte kan stava till. Uttalas härticonvege iaf!


TEXTKOMMUNIKATION= CHECK


Textkommunikationen är KLAR, VALMIS, prêt, έτοιμα, PRONTO, 準備ができて. Ja ni fattar!
Ovan är ett utdrag ur min skrivövning. Blev rätt nöjd med den. Nu är det dags att ta tag i pedagogikuppgiften. Den känns tung.

Hold me, tell me everything’s ok. Show me there’s a way to beat the monster, save me, make it go away.

HÖRRNI!
Jag har en asrolig grej (för mig iaf) att berätta!
För att motivera mig själv får ni inte läsa den förrän jag är klar med textkommunikationen!


BONDGÅRD.NEJ.SKOLA.NEJ.SOVMORGON.NEJ.

Vaknade hyfsat utvilade efter gårdagens jobbiga natt, gick upp, åt frulle, fixade en macka att ta med till bondgården, klädde på mig och skulle just fara då Lisa ringer och berättar att Dag fått magsjuka... Hej då till bondgården. Hej då till min och Josses sovmorgon till 12.55...... Har mailat våra lärare. Hoppas på hej då skolan hela dagen.

Medan jag väntar på att Josse ska komma hit och låna min fincykel (Gud nåde henne om den går sönder...) ska jag ta tag i min läxa. Rätt bra läxdag trots allt.

Nu har vi pumpat bakhjulet och Posse cyklade iväg (något ostadigt) mot Ers. Jag cyklar hem den ikväll efter träningen.

på skolan

Förmiddagen på Vitberget blev kall, lång, pinsam vissa stunder, awkward med ändå skönt att inte ha ''vanlig'' lektion. Så tummen upp ändå..

Nu skriver jag textkommunikation på skolan. Jag och Josse har slutat, men jag ska vara på ett ställe klockan 16 så jag passar på att göra lite läxa. Alla vet ju känslan av att gå runt på stan själv (hehe)...
 


teeth


Borde plugga. Hallelujah att både jag och Andrée glömt bort dagens sovmorgon (till 11.50) så vi har iaf gjort bort en stor del av pluggpsykläxa. Ska äta snart, sen cykla upp till träningen. Imorgon skola (vitberget)-möte-läxa-träning. Måste komma igång med träningen nu. Känner mig jäkligt äcklig faktiskt.

ONSDAG


Detta ska vi köra på onsdag. Spännande blir det och som tur är så är det första gången (=förhoppningsvis inte sämst). Jag gick ju faktiskt någon-typ-av-liknande-dans-som-jag-inte-minns-vad-det-heter i typ...fyran.

valet gav mig en klump i magen

Gick och la mig sent igår. Satt uppe och såg valvakan med en växande klump av otrygghet och rädsla i magen. Känns som att allt kommer gå utför, som om vi kommer bli som USA, och gå ut i krig. Ingen var ense och allt kändes väldigt hotfullt. Som om vi ingår i en overklig film. Kanske inte händer några stora förändringar alls, eller så kanske vi blir ett mörkt och hemskt land. Jag hoppas på det första alternativet!

Söndag

Imorse bakade jag och Ewe scones till frulle. Sen fixade vi oss, jag fixade henne (hehe hjälpte till med smink och hår. Just det, om det var flera som var ''lika'' i fredags. Blame me för att jag bara kan sminka på ett sätt(Y))
Fixade även till Ewes systerarmband och sedan traskade vi till Norrvalla där pappa var ass.domare och Linn kom och såg med mig. Trevligt men tyvärr förlust!

mina tältkompisar

Nu ska jag försöka göra matte, för jag är trögare än allt men känns som en möjlighet att jag sittet här ett tag och sedan bänkar mig för veckans höjdpunkt- ENSAM MAMMA SÖKER!!!!!!!!!!!!

ska även kika på nya, spännande sporter! hehe shit vad osammanhängande och dåligt inlägg. söndagströttis.

crazy

0-0 slutade matchen mot Burträsk. Härligt sätt att avsluta för mig.
Har kört mycket bil. Burträsk-graven (lejonströmsbron) sedan Stackgrönnan-Älvsbacka då vi ätit hos faster & farbror och jag skulle till Vegas/Ewe. Och sedan Norrvalla-hem idag.
Har kört i rondeller för första gången, och i mörkret. Har blivit en jävel på att växa. Men råkade dock vrida nyckeln åt fel håll då jag skulle parkera igår. En lampa började lysa. Fan.

Bilder från Leo's i fredags

e- HAHAH FELLE DU SER UT SOM EN HERMELIIIIIIN!
(ang. bild numero 1)

FLICKAN SOM FYLLDE GAMMALT EFTER TOLVSLAGET♥

you just gotta love those bad guys



Säger god natt för att ladda batterierna till två lektioner och val imorgon. Dagen till ära slutar vi 11.20 så jag hinner både crossa och fixa mig för kvällens äventyr i leklandet.
Natti

JEANStalk

Mamma har sytt in mina cheap monday jeans idag! Härligt att det äntligen blev gjort, och det innebär att jag har några byxor (med fickor) att ta på mig imorgon ;)! Tumbs up!

Sen vill jag säga: ha det bra i Stockholm

och ha det bra i fjällen


Kanske är dags nu

På lördag är det kanske sista matchen med A-laget för mig i år. Kanske även sista matchen i KAIF-tröjan på mycket länge, eller någonsin. Jag känner att jag hellre slutar än blir av med min plats i startelvan, dessutom är det inte lika roligt då hjärtat inte längre är med.
Kanske är det dags att gå vidare nu, satsa på annat som att döma (pengar) och annan typ av idrott där jag kan gå in helhjärtat i det jag gör. För att få det svart på vitt radar jag upp för-och nackdelarna till att sluta nedan:

Fördelar:
Mindre press och nervositet.
Bättre träning (bättre tränad-bättre självkänsla)
Fria träningstider (Friskvårds, crosstrainern hemma eller kanske något nytt spännande)
Inga fler långa bortmatcher

Nackdelar:
Kommer sakna fina gemenskapen i laget♥
LAGFESTERNA
Förlorar dom fasta träningstiderna då man måste pallra sig iväg även om man känner sig lat
Inga fler Norranutklipp (hehe)
Drömmen om att bli ''bäst'' kommer slockna.

Kanske är jag sårad, kanske är jag lättad.

tid att gå vidare


Fotbollen har varit en sådan stor del av mitt liv. Men när det inte längre är roligt, då det inte längre är en lek och då man inte längre tror på sig själv, vad gör man då?


KOLLA VAD JAG LÄRT MIG


8 st glas mina vänner. Rätt stolt. Rätt lätt.

härlig da de är ida da




Ska göra något åt håret mine, sen blir det off to school för 2 lektioner. Prisa denna sovmorgon!


/F

JUSTEEEE. Övningskörning igår gick kung.
Och dessutom fick jag ett MYCKET glädjande samtal imorse.
Men det är allt ni får veta nu om det....

To be continued.

kanotingen

LISAS BILDER FRÅN KANOTINGEN

Spana in där så får ni se hur vi hade det!


skolstress och partytagg

Idag slängdes vi raka vägen in i den hårda skolvardagen. Treorna kom dock och berättde detaljerna om FL-festen och jag taggar till tusen!

Känner mig asstressad och som om jag har en släng av damp då jag tänker på alla läxgrejer jag måste göra. 2 saker till textkommunikationen, 2 (stora) saker till pedagogiken, matte och pyttelite NK B som jag har gjort men fattar noll av.
Har dock gjort bort en del nu, och det känns huur bra som helst. Hatar dock att vi har allt till typ vecka 39, vill göra bort det och bocka av i min hjärna.

Har också lyckats laga mitt halsband. Saknas bara två pärlor så det löste jag. Måste bara stärka det lite så det inte går sönder igen på fredag;)


home sweet home

Hemma från katoningen. Det var skitkul, och nog känns det i ryggen nu.......
Märks dock att vi börjar bli gamla då dom berättade att ettorna somnade vid 6, och vi somnade vid 23 hehe!

29 september 2009


13 september 2010

inte okej att vi såg äldre ut förra året, haha!
Skyller på att jag var sminkberoende då ;)

Nu ska jag se Biggest loser på play, och sedan sova. Är helt knäckt. Såg förresten Kaif vinna idag (i-bandy) congrats!

regnig söndag men tagga kanotinggggggg

mitt nya halsband gick sönder igår. inte roligt hehe. blir att försöka fixa det sen idag om jg har tid. först döma F98 klockan 11, sen handla till kanotingen med Emma, sen döma F01 15.30 sen packa och sen ensam mamma söker/fixa halsband..... måste även kolla över mina läxor!

Har förövrigt en fet lårkaka på röven (aj) sen jag slängde mig igår och landade lite tokigt. Den matchen kan sammanfattas: Skott på mål Kaif: zero Morön: 143731712376 miljoner

lördag-g-g-g


B.o.B ft Hayley William

Eminem ft. Rihanna-Love the way you lie

Två låtar, som liknar varandra riktigt mycket om man tänker på upplägget. Men,
vilken är bäst?


Ps. Kolla vad jag hittade igår, fick den i födelsedagspresent då jag fyllde... 12 kanske? Och tyckte då den var råful. Nu är den fin, men liten.
Och såhär går det då man åker inlines med stavar
Blir nog mums med målvaktshandksar på det...

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my Best.

Jag och Emmae drog en spontanare efter skolan och for ut på en inlinestur. Kan ju säga att jag hade det lite tyngre än henne (skyller på dom extra kilometerna jag fick köra och att hennes hjul var liiite mindre slitna än mina). Vi åkte iaf bort till Sågenbacken och uppför den och sen hem igen!


Imorgon: Match mot Morön (som kan vinna serien om vi inte vinner matchen) kl.15 på IP, sen suring och sen födelsedagsfirande med batubad osv hos Emma!

NYTT FRÅN H&M

Fick hem ett postavi som sa att jag hade ett paket att hämta. Alltid lika roligt!!
Detta var vad som hade anlänt (i denna sändning)



Vet ännu inte vad jag tycker om tröj/skjortan, den har som konstiga detaljer. men funkar ju att stoppa ner i ett par byxor om detaljerna inte duger. Halsbandet ääälskar jag iaf. Har längtat efter det. Går att ställa in olika längd på.

IDAG HURRAR VI FÖR FINASTE EMMA M!

Och jag hade tagit till min personliga och kreativa (om den nu finns) sida, så detta fick vännen av mig




(så här ser det ut på. Det är dock jag på bilden)

Ja, så handmade by me, hoppas hon blev nöjd fintjejen:)

9 septiembre


Vi åt alla gode god mat

for hem till ewe för tårta och paketöppning

fick äntligen träffa lolle och mia (morbror och hans sambo)

alla presenterna



ni märker kanske att hon blir mer och mer less på att posa efter varje kort som går (haha)
ett av hennes fyra gratulationskort, brödkorg, stavmixer från Lolle och Mia, (den BÄSTA presenten=från mig alltså) brödrost, äggklocka, hårsnoddar (internare), presentkort Vila (spa), plattång från Clive russel (vet ej märket), nagelsax, värmeskydd från redken, + ugnsformar fast dom ksulle bytas till mindre size.




grupptryck..



Eftersom verkligen alla i min klass läst boken Hungerspelen minst 2 ggr så kände jag att jag var tvungen att ge den ett försök, och hittills har jag inte ångrat mig! Hyrde boken igår och har snart läst halva!


Ikväll är jag barnvakt. Typ första gången i mitt liv? Konstigt med tanke på att jag har två yngre syskon. Så ikväll blir det att se Idol och äte chirre med lillebror:) (och läsa min bok) Ändå helt okej kväll.

/R


glad, mätt, belåten och askalasseriös

Nu lider snart dagen den 9 september till sitt slut vilket innebär att systras 20årsdag snart är slut! Har haft en riktigt fin dag ska ni veta, och bilder togs det mycket av (som kanske kommer upp imorgon).
Bara att ladda om för nästa födelsedag som infaller tomorrow! Då är det Emmam som står på tur♥


Säger god natt med tres bilder på hur jag kommer se ut i vinter (= pannband inhandlat!!!)
Hope u like it
Asseriös hej-hej. hej då. gónatt.

en famn för mig

Imorgon fyller storasyster hela TJUGO bast och det är ju verkligen värt att hurra för! Helt galet vad tiden går fort. Firas med uppvaktning (om hon är snäll) och middag på Kriti med familjen♥



Men innan dess ska jag nu ta tag i engelskaläxan, göra lite andra småsaker och sedan hoppa i säng. Hoppas på en natt utan konstiga drömmar som jag har drabbats av hela veckan. Och förhoppningsvis vaknar jag med huvudet  åt rätt håll i sängen och inte med huvudet vid fotändan som jag vaknade imorse.
Ska kanske våndas lite angående skolkortet också. Vi fick inte se resultatet men blev säkert aplik som vanligt.

God natt på er♥

i rymden finns inga känslor

I rymden finns inga känslor

PS. Toppendag med toppenfriends och toppenfilm. Tips: se den huuuuur fin som helst och bjuder även på massa skratt och en gulli skådis! Krya på dig Rebbisen! DS.

en ny



Rätt så ful-fin och nalta för stor för mitt finger. Men vad gör det, får väl bära den på fuck you fingret/långfingret/''dinosauriefingret''.

Såg även denna skönhet (inte jag då, tänk på pannbandet. Haha nä skoja, dåligt skämt) på stan idag. Ska inhandlas imorgon eventuellt. Fick en match att döma på söndag=''Gratis'' pannband. Tummen upp!


Rätt så vänstervriden




Feminist,javisst! ne, bara ibland. Men nu är jag iaf rätt så säker på vad jag ska ''rösta'' på!

SJUK =






+








Johan♥
Han är också förkyld så han ska få skjuts hit och äta pizza med mej och hålla mej sällskap framför tvn:) hih Ha en bra dag allihopa.


/Rebecka

bra å dåligt

  • Har övningskört till Ersmark och runt och hem. Gick fint=känns bra.
  •  Håller på att fixa med födelsedagspresenter nu (ooooh).
  • Annan sak som känns bra att det vankas FL-fest den 17:onde på Leos Lekland, blir säkerligen kanonkul!! Tagga redan nu!
  • En till grej som känns bra är att jag nog kommer få njuta av ''I rymden finns inga känslor'' på bio med några fina vänner imorgon.
  • Pratas redan om årets Kittelfjällresa
  • Kanoting måndag-tisdag
  •  Något som dock känns mindre bra= skolkort imorgon (döda mig)

    miljoner hjärtan

biggest loser sverige


Blir så rörd


trött fellen

Kom hem från träningen och såg ett hål i mitt tak och ett flera centimeter djupt jack i min vägg, tror ni jag blev upprörd eller?!?!?! Vad hände med kommentarerna om min halsduk förresten? Crazy. Nu ska jag se Biggest loser Sverige på play, men först en bra låt.
30237_119670758062615_100000590743647_202988_1092413_n_large

Papa Roach-Last resort

no make, no fake (haha feministen talar)



Går emot vårat sjuka träna sönder och tugga finger istället för mat-ideal och käkar istället glass med sås, direkt importerad från grannlandet nööörge.

friday i'm in love

Vill ba spy på alla.
Ne, jag skoja.


love u
Matcherna idag gick bara fint så det var ju skönt. Och jag fick komma hem till dukat bord och grillat vilket inte heller var fy skam. Jag har renoverat mitt CV så det är fräscht, och det bästa av allt- nu stämmer det. Imorgon har vi skola igen. Går, som alla andra dagar, till fyra och det känns tungt. Dock har vi bara en timmes Pedagogiskt imorgon ist för 2,5 hurra!

känner mig duktig


Söndag:  Core  18.00 - 19.00 
Måndag:  Fotbollsträning  18.30 - 19.45
Tisdag:  S.P.Y.C  16.30 - 17.25
Onsdag:  AfroPowerDance  18.00 - 18.45
Torsdag:  Fotbollsträning  18.30 - 19.45




saknar dej.


/rebecka


design

Jag ska ta tag i våran design snart. Måste bara fixa fram en fin bild på mig och Rebben tsm. Vilket inte är det lättaste. Särskilt inte då vi i stort sett endast träffas på skolan eller iförda träningskläder. Men det ska gå. Annars får vi väl ta skolkorten. Eller inte. Hehe to be continued...


nämen, det blir nog lätt...


mysig söndag med money. och fin-fina mobbebilder



Snöplig förlust igår med 2-3:((( Fast jag räddade en straff så det kändes ju gött!
REFERAT <<<<- och där kan ni som få det svart på vitt hur hela matchen såg ut.

Kvällen blev desto trevligare med suring med favvisar. Mycket snack, god mat och mycket bra service hihi.
Skön nattprommis hem med Brallis sen!

Annars idag kommer Ewe hit, vi ska skriva om mitt CV för hon har kanske fixat jobb åt mig (Y)(Y)(Y). Grillat till middag men före det ska jag döma två matcher, P03 klockan 16 och P00 klockan 18= 200 kr för mindre än 2h=gött.

snurri i huvve

slockande som ett ljus i min säng vid kvart i elva igår. Hahahhah är det här ett skämt eller????!
Var dock uppe med tuppen. Eller ja, drömde att en skogskatt (som josse kallade den i drömmen. Egentligen en blanding av lo/tiger) typ dödade en hund som alla kallade för katt och hela min släkt och mina vänner (förutom jag och tre till) begav sig ut på jakt efter den medan den i själva verket gick runt oss fyra hela tiden. Men jag tog Emmams iphone och smsade (i snigelfart för snabbare kan jag inte) till kusin Emma som typ skulle rädda oss eller nå, behövde dock vara väldigt försiktig så djuret inte skulle upptäcka vad jag gjorde. Sen vaknade jag. 10 över 7. Sen halv 9.

Har varit förbi Roggan och hämtat nyckel, träffat Tony hååååkansson på IP och nu ska jag snart äta lite pannkaka.
tjulilu alla gláa. önska oss lycka till!
Tumblr_l3404jlvuo1qayifgo1_400_large309748308_c50ceb2d6c_large

PS. Älskar dagens väder. Man känner sig så frisk liksom, och glad och som om man börjar om på ett tomt blad.

hey da

För eran update: Mina blåmärken frodas och lever livet, har även en blodlevring i höften, men blåmärket börjar så smått försvinna (efter dryga 2 veckor). Med förhoppningar om nya blåmärken imorgon går jag nu och ser wallander med mina päron. Sedan väntar fotboll och glass. Mums.

Känns som om det vore igår då vi tog Bertils cykel (och täckbyxor) och for runt i staden i minusgrader och bara njöt av livet. Trots att så mycket har ändrats sedan då, så är du fortfarande min bästa vän♥.

=( + fish =josseps version av surströmming


Efter bortamatch mot Flurkmark imorgon väntar suring hos JossepppP med 10 fina vänner♥




Har fixat till mitt systerarmband lite.

På berlockerna står det ''Follow your heart'', ''Little Sister'' och så är det ett peacemärke.
Från början fanns där en berlock som det bara står ''sisters'' på och peacemärket. Men min ''sisters''berlock gick av, så jag skaffade ''Little Sister'' istället, och sen har ''Follow your heart'' fått tillkomma.

Ewe har en berlock med ''Sisters'' en med ''Big sister'' och ett hjärta (love and peace).

min nya hashduk


Den är gömysig och tre meter lång. My new love.

i wont worry my life away

Nu ska jag he på mascara på det, nu, fungerande andra ögat också- vill ju inte skrämma barnen.
Byta om till domarkläder och sen hej då!

Rätt bra orsak till min trötthet kanschee...


less elle /f

Är vid liv, men bara nätt och jämt. Har mått as sista dagarna. Eller ja, totalt slutkörd varje gång man kommer hem och många dagar hem-äta på 20 min-fotboll. Igår fick jag iaf en lugn kväll som verkligen behövdes. Låg i soffan hela kvällen, tills jag gick och la mig halv 11 (vilket är det senaste jag varit vaken till i veckan).
Tumblr_l4uppzycgx1qbq82no1_500_large
På dagens sista lektion (NK A) hade läraren med sig massa grönsaker- vilket tillslut resulterade i ett svullet assvidande öga utan mascara och ett helt normalt öga-med mascara. Ni kan gissa vilken grönsak/krydda (?) jag ätit och sedan råkat peta med fingret under ögat... aousch


Kvällens agenda: döma F02 (hihi), dö i sängen.

RSS 2.0