/felicia skolglá

Gilla att halva våran klass har sovmorgon till typ 5 i 11 på måndagar och tisdagar. Ogilla att jag inte ingår i den halvan. Gilla eller ogilla att dom 2,5 timmarna varje måndags-och tisdagsmorgon den närmaste tiden ska tillbringas på samma lektion- pedagogiskt ledarskap!


tack för en rolig kväll


vi som kom lite tidigare och lekte tekniker och så


Lag 1 + lagledare

Lag 2 - lagledare


Ebba vann!

Ida i hennes egensydda skjorta (!!!!!!!!! asfin)

klasseman4 och pettan kom förbi

hihihi busted :]

en anonym en


Bättre sent än aldrig?

Här kommer iaf bilderna från firandet av älsklingsRebbisen förra helgen

Huvudpersonen på Tatung


seeen efter år och dar kom vi fram till stugan där det bland annat blev presentöppning.
Och hon blev asglad över min och emmas presenter:


♥♥♥



aa, det är alla bilder ni får nuuuuu. stay tune så kommer bilder från gårdagen!

va gör vi, nu kör vi




förresten Betsele fick stryk idag. 5-3!


NU KÖR VI


FÖRSTA SKOLVECKAN AVKLARAD

Det blev delade tallrikar av Sovlaki och Pita Gyro med syster igår på matfesten. Rekommenderar sovlaki men inte lika start pita Gyro. Sovde där, men vaknade ett antal gånger av att Ewe pratade i sömnen och började snooza vid 06.30 (själv stod min väckare på 08.30).
Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

Angående morgondagen så blev det tillslut jag som fick kontakta Linus, och jag som för en gångs skull ville glida som på en räkmacka in i händelserna. Men bättre lycka nästa gång Felicia! Blir nog en rolig kväll imorgon iaf, med härligt folk och många (?) lekar :):))
Innan dess; match och stress hem för dusch och fix. Emma sover över på kvällen.

Sov gott!

PS. Grattis till mina vänner Emma och Andreas som firar 2 år tillsammans idag♥


/felicia


Jag som vanligtvis plattar mitt hår lockade det idag och igårkväll istället. Resultatet blev rätt bra tycker jag ändå. Men skulle göra allt för att ha en frisör ständigt nära till hands!

Har dessutom rotat fram min gamla jacka som jag köpte på Carlings för ca 3 år sedan. Passar ju bra nu då det börjar bli kallt! (andra bilden är till för att ni ska se längden på den. Det svarta är en bag;))




Och detta blir nog morgondagens outfit, vilket även var min ''första skoldagen''-outfit. heheh advanced ;)
Har snöat in mig på frönt nu som ni märker. Men det är fint-fint-fint!




GÖTTTTTT

Matfesten drar igång 11.00 idag, och det betyder att jag kommer befinna mig där till middag. Mums mums
Sover nog på Älvsbacka efteråt!

ONSDAG. KANONDAG

Den här dagen har varit awesome. Började med det upplyftande beskedet att vi inte behövde cykla till Falkträsket i ösregnet, utan bara runt på Sunnanå typ. Med Ebba J på sadeln cyklade jag iväg tillsammans med Grupp 4. Efter den blöta cykelturen var det volleyboll (1-2-3:or blandade i lagen). Vårat lag ägde iaf, kom tvåa av åtta tror jag!
Sedan hade vi Samhälls som var lite drygt, men dock med en ny lärare. Och därefter NKA (Naturkunskap A) och jag gillar verkligen läraren/våran nya (fjärde nya) mentor Eva. Asrolig.

Kvällen fortsatte i det blöta temat då jag och isa stressade som tokar hem efter att ha slutat 15.50 och med samling till fotbollsmatch med u-laget 17.30-17.40! Match mot Bergsbyn och jag fick vara utespelare! 2 mål och 1 assist lyckades jag klämma dit och Kaifs totala målsumma blev 11 mot Bersbyns 0! N-i-c-e


Rebbisen fyller år idag också. Glömskt som jag är glömde jag helt bort det då vi sågs, och sedan träffades vi inte mer på hela dagen. Lätt hänt att man glömmer bort sådant då man redan firat födelsedagsbarnet. Men du är bäst gumman, hoppas du haft en bra födelsedag. Love u♥


PS. Har börjat tro på karma, helt allvarligt haha... HahahahhahaHAHAHAHAHAmoahahahhahaHAGAGAGAHAHAHAHA. DS.


sicken snäll systra

Träffade förresten systra på stan. Har inte träffat henne sen innan hon var i London och Stockholm så det var roligt. Hon berättade även att jag har någon (kläd-)present att vänta från London. Woho spännande!!!!!
Klicka för att stänga bilden

Några bilder från hennes besök. ÅH vad jag också vill dit!!!!!!!!!

Fick med mig lite nytt hem


Tröja från H&M. Halsband från MQ. Väska från Cubus. Skjorta fån H&M.(Kände att jag borde köpa en ny skjorta eftersom den blåa inte passar särskilt bra till min hårfärg nu...)

Träffade massvis av 94or som gjort bort sin första dag på gymnasiet. Jag minns själv hur nervöst det var. Hur som helst, man kan ju inte annat än älska dom små liven!!

sista sommarlovsdagen

Blev ett riktigt lyckat dygn med härliga människor i helgen. Bilder kommer senare.
12-bussen tar mig till stan där jag sedan möter upp Emma. Vad jag ska kolla efter är en jacka, handväska (till min collection;)), en tröja som jag sett ut och kanske ett par skor.

Med förhoppningar om en lyckad shoppingdag och inte allt för mycket folk på stan!
/Felicia

PS. Kvällen spenderas även idag på IP. Jonne spelar match och sedan har jag träning!

Tack mina underbara vänner för en jättetrevlig gårkväll i stugan♥
och tack för alla superfina presenter dom satt verkligen mitt i prick♥
/rebecka

tonight's gonna be a good night


 4-1 blev matchen och jag har just hunnit klart att fixa mig också.
Hoppas på en rolig kväll. Nu måst jag rusa! Pussen.


KVÄLLENS OUTFIT


High heels är ett tvång. Plus lite make, fixat hår och ett par strumpbyxor för att hålla kylan borta så är jag redo för middag och partaj!


=PPPpPpppP

Se match i Ostivk 14.00-15.45
Skjutsa hem Rebben
FIXA, TRIXA
Träffa vännerna 17.20
Mot stan
Middag på Tatung
Mot Varuträsk (Rebbens stuga)
Fira ovan nämda tjejen!!!1
Sova hihi



DÅ KÖR VI!!!

WIMBLEDON



TEAM ONE


TEAM TWO


Gissa vilka som vann ;) ;)?


VAD JAG LÄRT MIG UNDER SOMMAREN 2010

Att hur sällan man än träffar sina vänner, så när vi väl träffas är allt precis som det ska♥

Vad man ska/inte ska göra för att bråka med min familj... hehe

Döma straffar på knattematcherna (woho)

Att 23-åringarna verkar ha någon typ av fetisch då det gäller tjejer på 16-17 år

Att ta vara på dom (få) soldagarna

Att det är lätt att spara pengar om det är till något speciellt

Att börja glömma och slappna av

Inte ta någon skit. Eller ja, att inte behöva ge igen i alla fall.

Insett att jag bör vara nöjd med vad jag har och inte sukta efter andras liv, för jag har det ju faktiskt rätt bra!

Hur lätt det kan vara att skapa band till människor (särskilt under fyllan haha, inte okej)

-jag säger bara: Norsjö och allt som hände där;);)

 att ta vara på tiden man får med människorna runt om en


Oh, vad djup jag lät där! Den här sommaren blev inte alls som jag tänkt mig då alla jobbade olika tider och vädret till stor del var ruskigt (förutom då jag jobbade). Men jag har ändå lärt mig mycket denna sommar, på gott och ont. PÅ tisdag börjar en ny termin och snart har jag gått halva gymnasiet, skrämmande vad tiden går fort. Så detta läsår tänker jag försöka ta vara på allt som händer. SPFL kommer vara bättre än någonsin nu då 94:orna anländer. I korridoerna kommer det att eka ''KÅGE-KÅGE-KÅGE''.




Ss-s-saturday!!!!!!!!

TAGGA LÖRDAG!!!!!!
(blir dock ingen match med F17 för mig pga förklarliga skäl, blir istället häng med Rebban på hennes b-friends match och på min bara friend)

Så, varför är jag egentligen avundsjuk på systra? Jag får istället käka på Tatung med dom bästa vännerna som finns och därefter dra vidare till Varuträsk och fira Rebbens b-day♥, med övernattning.


ett grönt litet monster sitter på min axel. han säger sig heta Avundsjuka


Jag roar mig med att köpa nya kollegieblock till skolan medan min syrra får reda på att hon ska på VIP premiärvisning och på kändisfest i stockholm (ALLT BETALT). Tror ni jag är avis???????????????????!!!!!!!!!


IGÅR.

(heheheh)


kom på att jag måste höra av mig till mannen ovan. Skulle vara häng med gäng imorgon men det får bli uppskjutet tyvärr!

the final countdown

Vaknade varje gång jag lade mig på vänster sida inatt, tror jag skrämde någon av mina päron då dom var in i mitt rum imorse och jag tvärvaknade till. Har ett fett blåmärke på höften, stelnande blod på knäet. Dessutom går jag som en 80-åring som skulle behöva byta höftkula och även knäet verkar ha bestämt sig för att streta emot idag. Aj vad ont det gör!!!!

Idag ska jag lunchdejta Emma och spendera hela dagen där, blir bjuden på middag sen och därefter ska jag med mamma och pappa på coop och köpa kollegieblock....... saknar inte skolan det minsta!


skitmatch, elinf, kläder och håret!

Gjord min sämsta match ever idag, Eller ja, jag sög totalt fram tills att en som tyckte jättesynd om sig själv knäade mig rätt på höftbenet (mums. aj) Kylsprej på, och sedan en sjuhelvetes andra period som gick mycket mycket bättre! Har även fått fina pepp-sms från en oldie i laget, och dessutom av min favvotränare. Kärlek till dom (och till dom som inte skrattade åt mig). Så ja, den här matchen bjöd jag på 2 förnedringsmoment, och några tårar i halvitd (mest av smärta och eftersom folk tyckte synd om mig). Men life goes on (med bulor på höften grrrr...) och blodiga ben!

Imorgon skulle jag vara med Elin F men det blev lite ändrade planer tyvärr pga att hon ska hem till Arvidsjaur, så vi skjuter upp det tills senare. Jag och mamma har beställt kläder och lite annat från H&M. Dessvärre kommer dom inte förrän mitten/slutet av september....snabbingar!
Detta är ju ett helt otroligt roligt inlägg känner jag. Kan göra det lite roligare (ni kan ju skratta åt mina otroligt seriösa bilder) med att visa min nya color de pelo:

FÖRE: (plus några veckors utväxt)

EFTER: (som ni märker ser det olika ut i olika sken)


Det blev alltså mörkare än vad vi hade kommit överens om.. Men vad göra nu? Känns okej iaf, trots panikkänslorna jag hade då jag satt i frisörstolen och såg håret bli mörkare och mörkare....Vad tycks?

GLÄDJE




♥♥♥♥♥laget♥♥♥♥♥




underbar match igår. vinst mot serieledarna (burträsk) med 4-1! (U-serien)
Jättebra match av alla som gjorde mig hur glad som helst. Sen fick man ju också göra 2 (mindre snygga) assist vilket ledde till två poäng för min del;) hihi


Idag är det hemmamatch nr 2 mot Clemensnäs!!! Och jag är hur taggad som helst!!!
Ikväll ska dom få smaka på Ersmarks gröna gräs!

Nu ska jag byta om och dra till IP för att krossa Emelie! eller jag mena Clemensnäs:)


#18 REBECKA FURBERG

IMORGON BLIR DET FRISÖREN OCH DÅ SÄGER JAG HEJ DÅ TILL DEN HÄR FÄRGEN


tummen upp för mina brudar


Ursäkta fjortisbilden, men jag är stolt över att jag ÄNTLIGEN fått lite färg!!!

Så ja, idag har jag solat och även varit förbi mammas faster en tväris, och på ICA. Ikväll ska jag upp till IP och kolla på utvecklingsmatchen mot Burträsk klockan 19. Igårkväll efter träningen samlades vi hos Lisa och hade Solsidan-maraton fram till sena natten/tidiga morgonen (?). Massor av skratt och snack blev det. Vi spanade även in lite annat (hehe). Var dock svinkallt då vi begav oss hemåt, särskilt då jag offrade vantarna till Rebben som skulle cykla hem i den 2 gradiga kylan. Var iaf hemma vid 20 i 3 så idag blev det en skön sovmorgon:)

Hästi häst hästen fin

Låt oss säga att Rebban inte alls var lika lyrisk som jag. Men hon fick iaf börja på Stoor'n medan jag värmde upp på lilla Dajm (hehe lill'n, ser rätt så fel ut)


(HAHAHHAHAHAAH)

(sen när Rebban inte ville rida mer, så bytte jag lilla hesten mot en stor HÄST och Josse fick rida Dajm)

Dalina, Felicia, Dajm, Josefine

''Hoppade'' för första gången i mitt liv

haha hästtjej......... Men iaf ''kläderna gör allt'' ;)

När vi ridit klart fick jag några mindre heta utslag på halsen, såg ut som att den var helt täckt av sugmärken. Men det är värt det! Jag och Rebban la oss och solade ett tag, Josse for hem och sedan for även jag hem och laddade för match (behövde dock hoppa in som målis i andra. Jag vart rätt så pissed)


SISTA PLÅGAN

Sista pusselbiten är nu satt i min lilla rum-makeover så efter detta ska jag sluta plåga er!

GARDEROBSRENSNING

FÖRE


UNDER TIDEN:
Hittade några góbitar, bland annat min pyjamas sen.... föralltid typ

EFTER:

Ignorera träningsklädeshyllan, den är lite trasig...

Fyllde även Ewes gamla garderob med mina jackor, skor och väskor:

(om man är lång som jag och ''inte kan'' bli skosamlare kan man samla på väskor istället:)

senaste dagarna


1.Ödla där jag skulle måla(mosad)
2-5. Klippte en jevla äng på ca 35x25 meter med en vanlig gågräsklippare!!
6.En stor äcklig padda besökte mig (även en stor mus på ca 1 dm och en liten skogsmus)
7. Äcklig sallad på bussen till umeå
8. Jag och Rebban är (inte så) deppiga efter matchen.

LÅTAR SOM.....

Gör mig lycklig:


Erik Hassle-Standing where you left me (finns ba sugiga versioner på tuben)

Shakira-Waka waka (this time for Africa)

Sonic Syndicate-My own life

Jag lyssnar på för att bli taggad:


Rise Against-Prayer of the refugee

Lorentz & M.zakarias-Baby

Jag lyssnar på då jag tar det lugnt:


Lars Winnerbäck-Du hade tid

The Fray-You found me

Apollo Drive-Papercut

Eric Saade-Break of dawn

Lady Gaga-Speechless

Jag lyssnat på längst:


3 doors down-Here without you

Väcker många minnen:


Queen-We are the champions

Grease-You're the one that I want

Sarah Dawn Finer-Moving on

Får mig att tänka på sommaren:

Toploader-Dancing in the moonlight

Jag lyssnar på mest just nu:


Rasmus Seebach-Glad igen

Jag lyssnar på om jag är ledsen i ögat:


Plan three- Still broken

/fellen

Cause I had the time of my life /felicia


Oasis-Don't look back in anger

För några dagar sedan fungerade inte vårat internet (telefonen funkar fortfarande inte så ni får ringa på mobilerna), och då hittade jag igen gammal musik som påminde mig om högstadiet, särskilt nian som jag och Moa kom fram till var det bästa året med fina 9a. Minnena strömmade in, och jag inser HUR mycket jag saknar den gamla tiden, känns som att jag redan gjort bort den bästa tiden i mitt liv.
Det här inlägget är dedikerat till det som betytt mycket för mig i det förflutna.


Kokkola cup 2008♥

Gavin DeGraw-Belief


Konfalägret 2008♥


Och ännu bättre: Konfaledare för 94orna, 2009♥


Queen-Don't stop me now

FINASTE KLASSEN♥


Klassresan Stockholm våren 2009♥


Gänget♥
Hemmis, fiske, kubb och finaste dagen ever



Niornas kväll fylld av känslostormar♥

chipstuttar......

Ron Pope-A drop in the ocean

Skolavslutningen 9an♥


Roadtrippen sommaren 2009♥


(jag och Rebban fick skönaste sovplatserna på första stoppet......)


Chris Brown-Forever

rida rida ranka, hästen heter Blanka

Den härligt varma dagen igår tillbringades på strande... nej jag menar bussen, konstgräs i Umeå, bussen igen och hemma var vi vid 20.30 då kvällen fortsattes hemma hos älskade Linnisen med tonvis av tjejsnack och gottigheter!

Vid 13 ska jag vara hos Rebban där Posse också kommer att vara. Vad vi ska syssla med:bilden kommer här ifrån!
Nämen så det blir ju mysigt och så. Kommer dock stå där med kliande ögon och rinannde näsa, men det är värt det tycker jag! Klockan 17 är det samling på IP för 18.00 börjar matchen mot BODÅ, och jag ska spela ute för andra gången i år (hehe). Kom om ni vill se mig röd i fejjan!


när lönen kommer..



/rebecka

träning/resia/döma/?



Nu far jag till friksvårds med emmisen, känns otroligt skönt att återuppta kontakten med det stället! Efter det Resia och sedan döma p99! 

övernattningen♥♥



Tänkte ta kort på alla tävlingar men det glömdes bort i stundens hetta.
Lagmemory (med grejer), stafettkubb, bowling med foten, pilkastning och frågesport om oss vänner var tävlingarna som gällde (glömde jag något brudar?)




Efter många adrenalinstinna tävlingar vann bruden nedan och blev otroligt glad över sina fina priser!!!





Var en riktigt rolig/mysig/trevlig/bra kväll/natt. Dock vaknade nästan alla upp morgon efter och var lika snoriga (vilket fortfarande håller i sig för min del)
Kan ju även visa hur vi sovde.....




ja, det där med vristerna.. drömde att det kom massa männiksor (väääldigt många jag känner var med). Emma och Ante blev iaf kidnappade och jag skulle hjälpa dom men då trampade kidnapparna/gangsterserna på mina vrister så dom blev mosade.. då jag haltade mot utgången (vi var på typ ett zoo) så blev personalen jättesur över att jag inte kunde gå snabbare :(:((

Vaknade iaf upp och insåg att Moas ben låg över mina vrister (hahahaha)

som en söndag

Det är en dålig dag idag.
Skulle med Emma på resebyrån, men hinner och orkar inte.

Ska hitta ett recept nu, fara och handla, laga mat och därefter döma p00!

1-1

Riktigt, riktigt otrevlig match, men ett poäng fick vi och mer om matchen behöver inte nämnas här!
Nu blir det duschen, sedan fixa med välkomstdrinkarna (vuxenpoäng) och därefter är jag ju faktiskt alldeles färdig inför kvällen och nattens roligheter och tonvis med ta-igen-snack!


SES IKVÄLL VÄNNERNA♥



Såhär kommer det se ut ikväll! Mysfrämmande av flera av min allra närmsta, varav 5-6 (?) stycken kommer att sova över i friggen! Finns det hjärterum så finns det stjärterum kommer vi få köra på för kolla på detta:

hihi nice! Kansche lite ''glad'' att alla inte kunde sova här :]
Något säger mig att jag inte kommer få ha min vanliga säng heller (U)(U)


Sitter nu och planerar lekar och tävlingar, och tjejer ni må då göra erat bästa för ett superduper pris står på spel!!!!!! (hihi hemligt nanting)

NU: Bädda, förbereda klart inför lekarna (7-8 stycken), bära ut DVDn, tagga till match!


RUMME


FÖRE

EFTER

NU

Aj!!!AJAJJAJAJA

körde den läckra moppen då något plötlsit svider till som tusan på armen! svänger in mot kanten och sl'nger av mig långärmaden, ut flyger något typ av djur (i mina ögon såg det ut som en jäkla fladdermus) och jag håller på att börja flänna men sansar mig, så där jäkla ont kan jag inte minnas att jag någonsin haft! Armen domnade av mer och mer på vägen hem och tillslut skrattade jag av smärta.
Nä fyfan, jag hoppas det bara var en geting eller något annat och att jag inte får någon farlig sjukdom (hehe..)

/sliten Felicia

Vaknade just före 06.00 imorse. Väckaren stod på 07.41 vilket gav mig mycket tid att komma på ännu en ny inredningsidé vilket har genomförts i eftermiddag. Bild kommer kanske imorgon!

Är sjuk idag, 37,9 graders feber och halsont jämfört med mina vanliga 36,7 grader! (håll tummarna alla för att jag för en gångs skull klarar mig från streptokocker!) Men jobbade ändå, skrapning och slipning av fönster och även målning av stolar var vad jag utförde idag.

Är slut. Ska se lite TV, därefter sova-sova-sova!

en regning dag= en dag då man får mycket gjort


Började dagen med att fixa min anteckningsbok. Den ena sidan fick bli typisk tjejig, endast för att det är så typiskt att jag inte kunde låta bli;) och den andra sidan fick helt enkelt vara ordspråket som jag använt i några år nu, och som kommer att resultera i en tatuering framöver!


Med detta på kroppen begav jag mig ut i det härliga regnvädret och sprang några kilometer.

Kände sedan att det var högtid att byta ut korten på väggen:

FÖRE

EFTER

Tog äntligen bort en av mina fula fåtöljer och lade sedan omkull min hylla/bokhylla eller vad man nu ska kalla det.

FÖRE

EFTER

Nu fattas bara en stor jäkla klocka eller något att sätta upp ovanför hyllan!


Efter allt detta skulle jag på träning men den blev inställd så for istället och såg på F17s match, och blev erbjuden att spela ute med dom på söndag! himla roligt ska de bli!
Men det jag har närmast i tanke just nu är jobb imorgon, med min inflammerade kropp!

BJURTRÄSK/KEDTRÄSK/NORSJÖ


Jag och Emmam drog ju iväg till Matilda i helgen och det var riktigt riktigt roligt! Jag var dock inte flitig med kameran men det vi gjorde var att åka båt/fossil/kneeboard (fast magboard för mig hehe) och bastade, åt en massa god mat, sovde i vardagsrummet och på lördagen for vi in till Norsjö där vi först träffade Matildas kompisar:




emmeli, felicia, janine

vickan, ewe, felicia

vickan, matilda, emma

jenny, felicia


och den kvällen, mina vänner, då sovde jag inte ensam på min madrass, utan jag hade en annan kropp upp till knäna på mig så jag fick hitta på nya innovativa sovställningar, screw ''skitmysigt'' med en levande varelse intill sig då man ska sova (hur f-n klarade jag av att dela min säng förut?!)

jo förresten, varelsen hette Thea och var en lyx labrador...

ändrade planer..

hahah så typiskt pär att ringa halv 5 och fråga om jag vill spela match 6 (samling 5) ;)
hade tänkt SE PÅ F17s match idag eftersom våran träning blev inställd idag.. (Den hade jag sett framemot sen jag vaknade imorse... hämnd roger hämnd..) men nu ska jag ist spela match!
jag är jättetaggad=D spela fotboll när de regnar är ju hur kul som helst!

ska skynda mig att äta och fara nu! Hade. /R

stan


Enda saken som inhandlades på staden idag var den sköna mjukiströjan på bilden ovan. Mörkblå är den och kostar 199:- på Bik Bok!

RSS 2.0